Reacties van klanten

Nu ik op een belangrijk kruispunt in mijn leven sta en niet wist welke richting uit te gaan, kwam ik bij Mieke terecht.
Ik had de vorige winter al de mindfulness training gevolgd op aanraden van de huisarts en er veel steun aan gehad.
Iedere keer als ik volledig in de knoop lag met mezelf en dacht: “Nu weet ik het niet meer!”, hielp Mieke me de knoop te ontwarren en zag ik weer nieuwe kansen. Mieke laat je dingen bewust worden die je tot dan niet had opgemerkt in je leven; het is nog een lange weg maar met een coach aan je zijde kan je het weer aan!

Ann

Tijdens mijn burn-out reikte Mieke mij de juiste handvatten aan, zodat ik inzichten over mezelf kreeg.
Die inzichten helpen mij om terug in balans te komen en mijn eigen grenzen te leren respecteren.
Het vertrouwen dat Mieke uitstraalt weerspiegelt zich op mijzelf, om vol vertrouwen terug in het leven te staan.

Elke

In het begin zat ik er volledig door en zag niks meer positiefs in het leven. Door Mieke ben ik beginnen stilstaan bij de mooie dingen die je dagelijks beleefd en heb ik de wereld anders leren bekijken. Ik kan ook steeds meer begrijpen waarom een persoon zo reageert op bepaalde situaties in plaats van hoe ik het zou willen. Ze laat je ook steeds op je gemak voelen en toont alle begrip voor wat je voelt. Mijn leven is zeker veranderd in de positieve zin en ik zal haar altijd dankbaar blijven voor de steun die ze me geeft!

Heidi

Toen ik voor de eerste keer bij Mieke kwam, was ik een wrak. Ik had geen vertrouwen in mezelf en zag niets meer zitten. Het was de eerste keer dat ik zo in de knoop zat met mezelf en dat op een leeftijd van 20 jaar. Ik kon op dat moment alle hulp gebruiken die er was. Ik werd doorgestuurd naar Mieke door mijn huisarts. Mieke ontving me heel hartelijk. Ik was direct op mijn gemak bij haar. Ze hielp me stap voor stap terug te geloven in mezelf. Ze gaf me tips en oefeningen waardoor ik tot rust kwam. Mieke bleef geloven in mij! Op dat moment had ik zo iemand nodig. We stuurden onderling mails om bij te sturen waar nodig. Ik volgde 6 weken privé-therapie. Het was met vallen en opstaan maar op het einde van deze 6 weken was ik een volledig ander persoon. Ik had meer zelfvertrouwen en had terug zin om iets te ondernemen. Mieke stelde voor om mindfulnestraining te volgen zodat ik wat meer bewust werd van mezelf en de dagdagelijkse dingen. In stressmomenten zorgden deze mindfulnessoefeningen ervoor dat ik tot mezelf kon komen. Zonder de hulp van Mieke zou ik nog dieper in de put geraakt zijn en zou het nog moeilijker geweest zijn om eruit te kunnen klimmen. Ik heb wel ondervonden dat het een blijvend werkproces is, maar ik kan altijd rekenen op de steun van Mieke! Een betere stressconsulente kon en kan ik mij niet wensen!

Skrolan
Ik ben blij  dat door een advies van iemand die we goed kennen ik in contact kwam met Mieke van In balans. Ik had een stevige burn-out, zat heel diep & had geen energie meer.
Door Mieke leerde ik me eigen grenzen kennen & aanvoelen, op tijd rustpauzes in te schakelen en meer structuur in mijn leven aan te brengen, opnieuw prioriteiten stellen & toepassen.
Tijdens de coaching ging er ook veel aandacht naar het belang van sociale contacten & hoe ik deze weer kon opbouwen alsook ruimte maken voor minstens 1 leuke activiteit per dag, even een boek lezen, een rust moment, een wandeling …
Komt er een moeilijk moment dan mag ik altijd mailen, zo ervaar ik voldoende ondersteuning. Ik kijk altijd met veel plezier uit naar onze volgende afspraak, je voelt dat je er niet alleen voor staat.
Gusta

Ik heb tijdens de training op heel veel vlakken inzicht gekregen in verschillende zaken. Ben stukje bij beetje ontdooid & losgekomen, niet omdat het moest maar net alles goed was zoals het was, ik ontdekte weer mezelf maar besef ook dat ik nog een lange weg te gaan heb.

July

De mindfulness training heeft me volgende inzichten bijgebracht:

  • Genieten mag
  • De spreuk wil je gelijk hebben of gelukkig zijn zal ik voor altijd houden
  • Stop & adem
A. Desnouck

Door de mindfulness training te volgen ben ik in staat om meer in het hier & nu aanwezig te zijn. Te genieten van het moment als het zich voordoet & niet achteloos voorbij laten gaan. Maar ook heb ik leren beter omgaan met stress situaties.

J.D.

Toen ik aanklopte bij Mieke wist ik totaal niet wat ik kon verwachten van mindfulness. Ik zat zo in de knoop met mezelf dat ik alles wou proberen. Enorme angsten hielden mij als persoon heel klein en wist niet hoe ik hieruit kon komen. Gaandeweg leerde ik mezelf centeren, de angst te aanvaarden en hem zelfs te begroeten. Uiteindelijk stapte ik bij ons laatste gesprek buiten als een persoon die vertrouwen had gevonden in de stroom van het leven. Ik voelde me sterker. Ik kreeg veel meer oog en dankbaarheid voor alle goeie dingen die ik in mijn leven ervaar. Uiteindelijk is dit klein bang meisje een zelfzekere zelfstandige vrouw geworden. Mindfulness heeft me hierbij helpen groeien. Een grote dankjewel aan Mieke om me bij te staan in dit proces.

Marianne

Door de training heb ik geleerd enerzijds de mooie kanten opnieuw te ontdekken maar anders om te gaan met de uitdagingen. Ik heb ook geleerd dat we het onszelf soms moeilijk maken als het niet nodig is. Ik heb mezelf beter leren kennen.

Heidi

Nieuwe inzichten om minder zenuwachtig te zijn, minder stress te ervaren, zachter te worden, rust vinden in situaties waar ik voorheen angst had. Ik ervaar dat ik zelf rustiger geworden ben, ook in omgang met anderen.

Lindsey

Deze training is een verrijking, het leert je om te gaan met je gedachten, je leert ook dat je gedachten slechts gedachten zijn en je ze daarom nog niet hoeft te geloven.

Martine

Niets dan lof… De cursus zit bijzonder goed in elkaar, het is echt een geheel. Het is echt de moeite (en volgens mij noodzakelijk) om er zoveel weken mee bezig te zijn. Ook de integratieweek vond ik wel verrijkend. Het is goed dat er denk en doe-oefeningen voorzien zijn.

Griet

De avonden waren heel leerrijk, je voelde je op je gemak om alles te delen. De korte oefeningen geven instant meer ruimte op het ogenblik zich spanning of ergernis zich aandient. Ik vind de cursus echt goed.
anoniem

Naar aanleiding van een folder omtrent mindfulness heb ik me meteen ingeschreven. We waren met een kleine groep, wat zeker positief was want Mieke kon ook ons dan ook persoonlijke tips geven. Sinds ik de cursus gedaan heb, kan ik me duidelijk veel beter ontspannen en leef ik met meer aandacht. Na de cursus ben ik de oefeningen blijven doen, en dat zijn geen lange meditaties, neen, eerder korte alledaagse zaken. Bewust douchen, bewust eten, bewust opruimen,… en elke avond luister ik nog naar een mindfulle meditatie. Dan val ik rustig in slaap.
Dankzij Mieke voel ik me een pak beter in mijn vel!

anoniem