Missie en visie

Graag help ik jongeren & volwassenen om te gaan leven vanuit een meer ontspannen houding. Hierdoor zal je in staat zijn meer te genieten van het leven en kan je de uitdagingen die elke leven in zich draagt met een andere houding tegemoet treden.

Het zijn niet de problemen die op je weg komen die bepalend zijn, het gaat hem er vooral om hoe jij er als mens mee omgaat.

Op bepaalde kruispunten in het leven is het daarom belangrijk dat iemand anders voor jou het licht omhoog houdt. Via oefeningen & gesprek worden handvatten aangereikt die je weer vooruit helpen.

Zo leer je om de uitdaging aan te gaan die je in staat zal stellen de draad van je leven weer op te nemen. Je staat opnieuw in het leven met een vernieuwde visie, andere doelen, meer veerkracht.

 

Mijn missie is dus om jou te leren:

  • Hoe je makkelijker kan ontspannen
  •  Hoe je stressbestendiger wordt
  • Hoe je meer energie krijgt
  • Hoe je minder piekert
  • Hoe je jouw leven ‘terug op de rails’ krijgt na een burn-out

 

Lichamelijke en mentale begeleiding

Mijn praktijk richt zich zowel op lichamelijk als geestelijk welzijn.
Lichaam en geest worden samen aangepakt. Daarom begeleid ik jongeren & volwassenen vanuit verschillende invalshoeken.
Deze praktijk is een plek waar je begeleiding krijgt op lichamelijk vlak (relaxatie- & ademtherapie, voeding & toepassingen uit de mindfulness) en mentaal vlak (coaching, RET, NLP…).

 

Filosofie

“Een gezonde geest in een gezond lichaam”

Graag vertrek ik vanuit de holistische visie, daar ik ervan overtuigd ben dat lichaam & geest met elkaar verbonden zijn. Ik bied je een totaalaanpak in stress – & burn-out begeleiding.