Mindfulness voor kinderen en jongeren

Mindfulness voor kinderen

Ook kinderen ervaren steeds meer stress en druk, dit leidt vaak tot klachten, spanningen … door het leren toepassen van mindfulness leren kinderen anders omgaan met uitdagingen die reeds op jonge leeftijd voor hun voeten worden gegooid.

Op een heel speelse manier ontdekken kinderen de wereld van mindfulness. Er wordt gebruik gemaakt van een verhaal waarin de kinderen kennis maken met Pol de Trol, Grommy & Hartelief. Samen met deze figuren, aangepaste oefeningen & bewustwording zetten de kinderen hun eerste stap naar meer rust & harmonie.

Dit verhaal kwam tot stand door arts David Dewulf die een autoriteit is op gebied van mindfulness.

Deze training is toegankelijk voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Een kennismakingsgesprek gaat deze training steeds vooraf.

Denk je dat dit ook voor jou kind een meerwaarde kan zijn, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Mindfulness voor jongeren

Groeit de stress van school en studeren je boven het hoofd? Pieker je vaak over je toekomst? Denk je soms dat je niets waard bent, of weet je het gewoon even allemaal niet meer? Dan kan een training mindfulness voor jou zeker een meerwaarde vormen.

Aan de hand van een 8-stappen plan wordt er een weg getoond naar meer zelfvertrouwen, een betere concentratie, minder piekeren & een sterkere zelfwaarde.

Deze training is gevormd aan de hand van het boek: ‘mindfulness voor jongeren’ geschreven door Arts David Dewulf die op gebied van mindfulness een absolute autoriteit is.

Deze training is toegankelijk vanaf 13 jaar, een kennismakingsgesprek gaat deze training steeds vooraf.

Denk jij als ouder, jongere dat deze training een meerwaarde kan vormen, neem dan vrijblijvend contact met me op.